Kontakt

Jag som driver Sjunnens spa heter Terje Tuulik och jag gick min massörutbildning i Linköping på Bergqvist Massage och Friskvårdsutbildningar.

Jag driver mitt företag Revalik HB tillsammans med Sven Andersson och när vi såg år 2009 att det gamla gatuköket i Sjunnen var till salu såg jag en möjlighet i att här i Sjunnen öppna ett litet spa.

Jag tror att i början var det bara jag i hela världen som trodde att det skulle gå vägen. Det var inte många som såg möjligheten bland gammal bråte, matrester och mögel som fanns kvar i huset som hade varit övergiven några år. Men med många, många, många timmars arbete och bra hjälp av hantverkarna, we made it!

Den 13 maj 2012 hade vi öppet hus och det datumet räknar jag som en milstolpe i Sjunnens spas historia trots att behandlingarna hade varit igång i mindre skala redan innan. Då fick företaget fart på riktigt.

Jag är utbildad sjuksköterska och jobbar som vikarie då och då på sjukhuset i Eksjö. Därför har jag inga fasta öppettider på spat utan det är öppet enligt överenskommelse. Jag försöker vara flexibel med tider så att så många som möjligt kan komma på behandlingar, oavsett om det är en dag, kväll eller en helg.

Jag är född i Estland men flyttade till Sverige 2001. Jag hjälper gärna till med översättning, både muntligt och skriftligt. Från svenska till estniska och vice versa. Har kunder inom skogsindustri, vården och finansiell sektor. Även många privata personer har anlitat mig som tolk.

Det är bara att höra av sig så att vi kan hitta en tid som passar!

Välkommen till mitt spa i Sjunnen!

Mvh Terje